Саглашавање са проценом

Задатак у радионици може имати неку од следећих карактеристика:

  1. У фази предавања и процењивања задатака студенти могу видети процене које су дали други студенти. Не постоје повратне информације од студената који су предали рад до студената који су урадили процену. Дакле, постоје повратне информације само у једном смеру између учесника у односу на било који рад.
  2. У фази предавања и процењивања задатака студенти могу видети процене које су дали други студенти и дозвољено им је да коментаришу те процене. Могу да се саглашавају или да се не саглашавају са проценама (учесника). Ако се саглашавају са проценом, онда процена остаје и користи се у коначном прорачуну приликом одређивања оцене које су учесници дали одређеном раду. Ако се, пак, не саглашава са проценом, студенту који је дао процену даје се прилика да је поново размотри. Круг разматрање/несаглашавање може се настављати све док се не постигне договор или се не достигне крајњи рок за предају решења. Процена која је још увек спорна када се достигне крајњи рок не узима се приликом одређивања коначних оцена. Ово пружа повратне информације у оба смера за сваки рад.

Ако је изабран други метод рада постоји могућност искључивања приказивања оцена. Дакле, ако је укључена ова опција "сакриј оцене", онда се коментари у процени приказују једино студенту чији рад се процењује. Оцене се приказују једино након потврђивања (без коментара). Ова опција има ефекта једино када се захтева постизање договора око процене.

Индекс свих датотека помоћи
Прикажи ову помоћ на језику: English