Оцењивање задатака других учесника

Због олакшавања оцењивања задатак учасника се дели на неколико "елемената" процене. Сваки елемент покрива одређени аспект задатка. У зависности од типа процене, за сваки елемент треба

  1. Унети оцену кликом на одговарајуће дугме или одабиром одговарајућег броја из падајућег менија.
  2. Унети објашњење зашто сте дали ту оцену у кућицу за Повратне информације. Ако сматрате да је разлог очигледан оставите кућицу празну. Међутим, запамтите да предавач може погледати вашу процену и може посумњати у оцену ако нема образложења.

У другом типу процена, од Вас се тражи да одредите да ли су различити елементи присутни или одсутни, у неким другим се од Вас тражи да изаберете која изјава највише одговара раду који оцењујете. У оба ова задатка можете прилагодити оцену ономе што Ви сматрате да је одговарајуће.

Последња кућица у овој форми даје Вам могућност да дате општи коментар за рад. То би требало да оправда Вашу процену. Коментар би требао бити учтив и што је више могуће конструктиван. Ваша процена ће бити приказана студенту који је урадио тај рад.

Имате ограничен временски период, углавном пола сата, у току којег можете променити своје мишљење и изменити своје оцене или коментаре. Након истека тог периода особа чији рад сте процењивали биће обавештена о процени. У тој стадијуму можете видети своју процену, али је не можете мењати.

Индекс свих датотека помоћи
Прикажи ову помоћ на језику: English