Подношење наставничких примера

Уколико се од студената захтева да оцене примере делова неког рада пре него што поднесу сопствени, наставник користи овај линк да поднесе тај рад. Наставник може поднети било који број делова рада. Ако је број делова рада већи од броја примера оцењивања које сваки студент мора направити, рад je придружен на произвољан али балансиран начин. Систем ће покушати да осигура да је сваки од примера придружен студентима исти број пута. Придруживање је произвољно тако да ако су, на пример, десет примера поднети тада је веома мала вероватноћа да ће првом студенту бити придружени поднесци 1, 2 и 3 на оцењивање.

Ако наставник поднесе мањи број примера него што је дато у одговарајућем параметру оцењивања, студентима су дати само ти примери на оцењивање.

Након што је наставник поднео примере, важно је да и оцени те исте примере. Оцењивања од стране наставника се користе интерно када студенти оцењују примере. Што су ближе оцењивања од стране студента и наставника, то је већи рејтинг оцене придодат студенту. Оцењивања урађена од стране наставника су приватно његова, и НЕЋЕ бити приказана студентима у било ком стадијуму током задатка. Оцене придружене студентима за ова оцењивања су, ипак, приказана студентима. Једном оцењени, студентима је дата прилика да поново оцене пример уколико желе већи рејтинг своје оцене.

Примери и њихова оцењивања могу се прегледати и ревидирати на страници Администрација.

Индекс свих датотека помоћи
Прикажи ову помоћ на језику: English